עדשים כתומות הן בעלות ערך גליקמי נמוך ולכן טובות לחולי סוכרת ולאנשים הרוצים לשמור על משקלם.
הן קלות לעיכול ביחס לקטניות אחרות ואם נרצה להעשיר את ערכן התזונתי נוכל להנביט אותן במקום לבשלן.
יתרון נוסף להנבטה, מלבד הערך התזונתי של ויטמינים ומינרלים, הוא עליה של חלבון וירידה בפחמימה. לפיכך זהו יתרון נוסף לחולי סוכרת ולשמירה על משקל.
עדשים כתומות הן בעלות ערך גליקמי נמוך ולכן טובות לחולי סוכרת ולאנשים הרוצים לשמור על משקלם. הן קלו…
חלב ומוצריו נצרכים בכמות רבה בקרב אנשי המערב. כבר מגיל צעיר מעודדים אותנו לאכול מוצרי חלב בגלל תכול…
לפני שאנו רצים להתחסן לקראת החורף, לטבע יש כמה דברים להציע עבורנו. צמחי מרפא ותזונה
האביב מביא איתו את הפריחה המלבלבת ואת יציאת הנבטוטים מתוך האדמה. ההתבטאות האנרגטית ש…
מחקרים רבים שנערכו בשנים האחרונות הוכיחו והראו את יעילותם של חומצות השומן אומגה 3 בהקשר לבריאות כלי…
שמן קצח ידוע מזה שנים כמחזק מערכת חיסון ומטפל במהירות וביעילות במחלות מערכת נשימה עליונות. מקובל מאו…